Saltar apartados

Presentació

La Xarxa Sense fil de la Universitat d'Alacant és una extensió de la Xarxa Local de la Universitat d'Alacant que permet l'accés a Internet i altres serveis telemàtics sense necessitat de disposar d'una connexió fixa a la xarxa.

Aquest servei està disponible en el 99% dels edificis de la UA para tots els membres de la comunitat universitària i la seua finalitat és proporcionar accessibilitat als usuaris als recursos informàtics. Independentment de si estan situats en una sala amb recursos informàtics fixos o en qualsevol altre lloc del campus, podran connectar-se a la xarxa sense fil de la UA i accedir als seus recursos habituals, consultar el lloc web www.ua.es, consultar les últimes notícies de les seues assignatures, baixar-se manuals d'utilitat, etc.

La comunicació es realitza a través de radiofreqüència entre el dispositiu mòbil (ordinador portàtil, mòbil, tableta, etc. ) i una sèrie d'antenes (punts d'accés) distribuïdes pel campus de la universitat. El dispositiu mòbil ha d'incorporar una targeta sense fil per a poder establir la comunicació amb el punt d'accés més pròxim.

Servei d'Informàtica Xarxa Sense fil de la Universitat d'Alacant


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464