SUPORT I ASSISTÈNCIA DE PÀGINES WEB Servei d'Informàtica

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
Logo Servei d'Informàtica   Servei d'Informàtica
Servei d'Informàtica

SUPORT I ASSISTÈNCIA DE PÀGINES WEB

El Servei d'Informàtica està a la disposició de la Comunitat universitària per a ajudar en l'elaboració de pàgines web de departaments, centres, serveis, instituts, grups d'investigació, secretariats, etc. 

Les pàgines seran publicades en el servidor de la Universitat d'Alacant. 

A més de la realització de les pàgines web, s'ofereixen els següents serveis: 

Aquestes pàgines són indexades tots els *dias a nivell local, *actualizandose així la base de dades del sistema de recerques i  possibilitant, mitjançant un potent mecanisme de recerca, trobar qualsevol informació disponible en tot el web de la Universitat d'Alacant. 

El Servei d'Informàtica té a la disposició de la comunitat universitària personal especialitzat en manteniment i resolució de problemes tant de maquinari com de programari, garantint així el perfecte funcionament dels equips informàtics i dels programes instal·lats en ells. 

El Servei d'Informàtica té a la disposició de la comunitat universitària personal especialitzat en manteniment i resolució de problemes tant de maquinari com de programari, garantint així el perfecte funcionament dels equips informàtics i dels programes instal·lats en ells, per a això no tens més que sol·licitar la nostra Ajuda i Assistència tècnica.