Saltar apartados

Vualà en vídeo

  • Netejar la caché del navegador. Quan es publica una nova versió de Vualà i s'afigen noves funcionalitats, és aconsellable netejar la caché del navegador perquè tot funcione correctament.
  • Adaptar la grandària de les imatges per a les RSS. En ocasions, pot succeir que en incloure una imatge en nostres RSS es trenque l'alineació de les notícies. Per a solucionar aquest problema, és necessari adaptar la grandària de la imatge.
  • Instal·lar el certificat per a treballar amb Vualà. Açò ens permetrà treballar amb el Gestor de continguts VUALÀ, publicar amb Composer, així com altres serveis que requereixen de connexions xifrades.
  • Inserir imatges del Repositori de Vualà. Vualà compta amb una col·lecció d'imatges que podem utilitzar lliurement en les publicacions.
  • Estadístiques de Vualà. Vualà compta amb una eina d'estadístiques, que ens permet analitzar el tràfic de visites de nostre assetge web.
  • Reemplaçar document. Per a substituir un document per un nou en Vualà, no s'esborra l'antic, sinó que es reemplaça per l'altre document.
  • Esborrar un document. Abans d'esborrar un document en Vualà, hem de tenir en compte que possiblement aquest document estiga enllaçat des d'alguna pàgina o menú. Per tant, abans d'esborrar-ho, hem d'assegurar-nos que no existeixen enllaços al document.

Servei d'Informàtica Gestor de continguts Vualà


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464