Saltar apartados

version 4.1

Canvis incorporats a Vualà en aquesta nova versió:

Principals canvis

  1. Tots els llocs web ara inclouen adreça postal, telèfon i fax. Aquesta informació apareix en el peu de totes les pàgines web del nostre lloc. Podem modificar-ho en la pròpia administració de Vualà.
  2. En l'administració de Vualà apareix un nou apartat per a gestionar les xarxes socials (Twitter, Facebook i Google+) del nostre lloc
  3. Estadístiques per contingut de nostre assetge web per a conèixer dades com el nombre de pàgines, imatges i documents que componen el nostre lloc. Serveis inclosos en la nostra web (web services, RSS, vídeos, xarxes socials, sliders, etc.). També podem conèixer els enllaços entrants cap a la nostra web, enllaços trencats i pàgines òrfenes.
  4. S'han afegit cinc nous Serveis webs per a publicacions del PDI: articles, llibres, capítols de llibre, revistes i cogresos. En breu documentació
  5. Vualà permet incorporar col·leccions de vídeos. La forma de fer-ho és etiquetar els vídeos i a continuació marquem com a col·lecció. Més informació sobre la publicació de vídeos en Vèrtex.
  6. En publicar un vídeo des de l'editor de Vualà, ara podrem configurar si desitgem que el vídeo es reproduïsca automaticamente en carregar la pàgina o per contra l'usuari haja de prémer sobre el vídeo per a reproduir.
  7. El títol d'una pàgina ja no es canvia quan l'estiguem editant sinó que es fa quan apareix el llistat de documents. Seleccionem el fitxer sobre el qual volem canviar el nom i premem la icona corresponent per a fer el canvi.
  8. S'incorpora la possibilitat de destacar fins a tres de les notícies incloses en la RSS del nostre lloc. De moment no està operatiu fins que incloguem en Vualà la nova plantilla.

La nova versió de Vualà incorpora la possibilitat de definir què llocs són prioritaris perquè el seu contingut estiga ben publicat en Inglés. També existiran llocs bloquejats per a la seua publicació en anglès i d'altra banda també disposarem llocs lliures perquè disposen de versió anglesa; però que que la seua traducció no serà revisada.

Servei d'Informàtica Gestor de continguts Vualà


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464