Saltar apartados

Traducció automàtica de pàgines en VUALÀ

En aquest document:

  Traducció al valencià

  La primera vegada que publiquem una pàgina web en espanyol, el programa ens avisa que el contingut es traduirà automàticament al valencià utilitzant Apertium.

  traducció automàtica valencià

  La següent vegada que tornem a publicar la pàgina amb alguna modificació en espanyol, Vualà no tradueix automàticament el contingut sinó que ho hem de fer nosaltres des del propi editor. Per a açò, copiem el contingut nou de la pestanya d'espanyol i ho peguem en la pestanya de Valencià, a continuació ho seleccionem i ho traduïm mitjançant la icona d'Apertium.

  traducció al valencià des de l'editor

  Si volguérem una altra vegada traduir tota la pàgina automàticament al valencià, hem d'esborrar tot el contingut de la pestanya de Valencià prement CTRL+A (ens seleccionarà tot el contingut) i a continuació la tecla Supr (o usant l'eina "Documente en blanc"). En tornar a publicar la pàgina ens avisarà novament que el contingut es traduirà automàticament al valencià. Aquesta opció és molt còmoda posat que ens tradueix de nou tota la pàgina amb els canvis que hàgem incorporat, l'inconvenient és que si hem fet correccions en el contingut traduït, les perdrem i haurem de tornar a fer-les.

  Traducció a l'anglès

  La primera vegada que publiquem una pàgina web en espanyol, el programa ens pregunta si la volem traduir automàticament a l'anglès, si diem que sí, ens fa una traducció automàtica amb el Google Translate a l'anglès; si no fem la traducció, Vualà copia el contingut de la versió en espanyol en la versió en anglès.

  traducció automàtica anglés

  La següent vegada que tornem a publicar la pàgina amb alguna modificació en espanyol, Vualà no tradueix automàticament el contingut sinó que ho hem de fer nosaltres des del propi editor. Per a açò, copiem el contingut nou de la pestanya d'espanyol i ho peguem en la pestanya d'Inglés, a continuació ho seleccionem i ho traduïm mitjançant la icona de Google Translate.

  traducció a l'anglès des de l'editor

  Si volguérem una altra vegada traduir tota la pàgina automàticament a l'anglès, hem d'esborrar tot el contingut de la pestanya d'Inglés prement CTRL+A (ens seleccionarà tot el contingut) i a continuació la tecla Supr (o usant l'eina "Documente en blanc"). En tornar a publicar la pàgina ens preguntarà novament si la volem traduir automàticament a l'anglès. Aquesta opció és molt còmoda posat que ens tradueix de nou tota la pàgina amb els canvis que hàgem incorporat, l'inconvenient és que si hem fet correccions en el contingut traduït, les perdrem i haurem de tornar a fer-les.

  Traducció a l'espanyol

  La primera vegada que publiquem una pàgina web, el programa ens avisa que el contingut es traduirà automàticament a l'espanyol utilitzant Apertium.

  traducció automàtica valencià

  La següent vegada que tornem a publicar la pàgina amb alguna modificació, Vualà no tradueix automàticament el contingut sinó que ho hem de fer nosaltres des del propi editor. Per a açò, copiem el contingut nou de la pestanya i ho peguem en la pestanya d'Español, a continuació ho seleccionem i ho traduïm mitjançant la icona d'Apertium.

  traducció al valencià des de l'editor

  Si volguérem una altra vegada traduir tota la pàgina automàticament a l'espanyol, hem d'esborrar tot el contingut de la pestanya d'Español prement CTRL+A (ens seleccionarà tot el contingut) i a continuació la tecla Supr (o usant l'eina "Documente en blanc"). En tornar a publicar la pàgina ens avisarà novament que el contingut es traduirà automàticament a l'espanyol. Aquesta opció és molt còmoda posat que ens tradueix de nou tota la pàgina amb els canvis que hàgem incorporat, l'inconvenient és que si hem fet correccions en el contingut traduït, les perdrem i haurem de tornar a fer-les.

  Servei d'Informàtica Gestor de continguts Vualà


  Universitat d'Alacant
  Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
  03690 Sant Vicent del Raspeig
  Alacant (Spain)

  Tel: (+34) 96 590 3400

  Fax: (+34) 96 590 3464

  Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

  Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464