Saltar apartados

Com afegir un component RSS

En aquest document:

Com afegir un component RSS

Els components RSS s'afigen a les pàgines utilitzant l'editor de pàgines de VUALÀ, és a dir, hem d'obrir una de les nostres pàgines o crear una nova per a inserir el component (consultar "Gestió de pàgines en VUALÀ").

Una vegada tenim oberta la pàgina en manera d'edició hem de prémer sobre la icona RSS (icona Icona RSS) que apareix en la part dreta de la barra d'eines de l'editor. Es mostra el botó (ampliat) en la següent imatge:

Ubicació de la icona RSS en l'editor de VUALÀ

Una vegada premut, s'obri la finestra de gestió de notícies buida, en aquest moment, podem començar a gestionar les nostres notícies (accedir a "El gestor de notícies de VUALÀ"). En qualsevol cas, en tancar la finestra de gestió de notícies (encara que no hàgem creat cap notícia), ens apareixerà en la nostra pàgina el següent requadre amb el logotip de RSS:

Component RSS en l'editor d'una pàgina que conté notícies.Des d'aquest moment, podrem tornar al gestor de notícies fent doble-clic sobre aquest requadre.

Finalment, s'ha de tenir en compte que VUALÀ només permet un component RSS per pàgina.

Eliminar un component RSS

El component RSS, que ja s'ha afegit a la nostra pàgina, vaig poder ser eliminat punxant sobre ell (només un clic) i prement "Suprimir" del nostre teclat. Destacar que, encara que eliminem el component RSS de la nostra pàgina, les notícies queden emmagatzemades. Si posteriorment tornem a afegir el component, tindrem accés a les notícies creades amb anterioritat.

Publicació de les notícies

Important: És necessari publicar el document que conté el component RSS perquè es faça efectiva la publicació de les notícies noves o de les modificades. Consulta la secció "Publicació de les notícies RSS".

Servei d'Informàtica Gestor de continguts Vualà


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464