Saltar apartados

Actualització del certificat

Hem actualitzat la versió del certificat de la Universitat d'Alacant fins al 2016. És possible que l'actualització del certificat oblique als usuaris de Vualà a verificar la URL d'accés al Gestor de Continguts, Vuala. A continuació, us expliquem els passos a seguir per a confirmar aquesta verificació.

En escriure https://vuala.ua.es per a accedir a Vualà, apareixerà una finestra emergent com la qual vam mostrar a continuació.

Verificació de la connexió 1

Hem de prémer sobre "Entenc els riscos" i llavors apareixerà la següent finestra:

Verificació de la connexió 2

Premem sobre l'opció "Afegir excepció..." i finalment, confirmem l'excepció de seguretat per a l'adreça https://vuala.ua.es.

Verificació de la connexió 3

També es pot evitar aquesta verificació, instal·lant de nou els certificats de la Universitat d'Alacant (http://si.ua.es/es/servicios/seguridad/certificado-de-seguridad-ua.html). Premem en l'enllaç "Certificat", marquem les tres caselles i premem sobre el botó acceptar. És suficient amb aquesta acció. No és necessari fer un altre tipus de configuració.

Servei d'Informàtica Gestor de continguts Vualà


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464