Saltar apartados

Mapa del lloc

Aquesta funcionalitat permet a l'usuari tenir una perspectiva del lloc en VUALÀ organitzada mitjançant una estructura en arbre.

La generació de l'estructura es realitza de forma automàtica cada vegada que punxem en el botó de "Mapa del lloc". Es mostra a continuació la ubicació del citat botó:

Ubicación botón mapa

Veiem, com a exemple, el mapa que es crea en el Servei de Promoció del Valencià:

Ejemplo de mapa del sitio del SPV

L'arbre es genera mitjançant un procés que recorre tots els menús del lloc (superior i lateral). Les pàgines oposades en cada opció de menú són, al seu torn, inspeccionades per a trobar altres enllaços, i d'aqueixa manera poder confeccionar l'estructura en arbre. D'altra banda, des de la vista esquemàtica del lloc podrem accedir a la pàgina que ens interesse directament.

Els arbres grans creixen a l'ample, açò implica que per a poder veure'ls completament cal fer ús de la barra de scroll horitzontal que apareix en la part inferior de l'arbre. Es pot usar la roda del ratolí per a moure aquesta barra.

Servei d'Informàtica Gestor de continguts Vualà


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464