Saltar apartados

Descripció de l'editor

VUALÀ incorpora l'editor TinyMCE (d'ara endavant simplement Tiny). Aquesta eina permet l'edició i creació de pàgines web sense necessitat de posseir coneixements en XHTML i CSS (consultar "Documentació Web").

Es mostra en la següent imatge l'editor Tiny amb la barra d'eines adaptada a VUALÀ. Aquestes eines proporcionen múltiples funcionalitats que, a causa del caràcter de codi obert de l'editor, podran ser ampliades en successives versions de VUALÀ.

Imatge de l'editor Tiny de VUALÀ

L'accés a les eines també pot donar-se en forma de menú contextual. En cada situació, podrem prémer sobre el botó dret del ratolí i un grup d'opcions se'ns mostrarà. Veiem a continuació un exemple del menú contextual que s'ha usat per a inserir precisament la pròpia imatge que es mostra:

Menú contextualPer a inserir aquesta imatge s'ha usat l'opció "Inserir/Visualitzar imatge" del menú contextual.

A continuació, anem a descriure les funcionalitats que suporta l'editor i que ens permetran crear el contingut de les nostres pàgines. Ordenades per grups:

Totes les funcionalitats:

Servei d'Informàtica Gestor de continguts Vualà


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464