Saltar apartados

Estadístiques. Per contingut del nostre lloc

Estadístiques lloc

Des d'aquest apartat podem consultar les dades estadístiques del nostre lloc (carpetes, pàgines, documents, etc.). En prémer sobre la icona que mostra la imatge superior, ens apareix activa l'opció "Informació del lloc".

Informació del lloc

Dins d'aquest apartat podem trobar informació bàsica sobre el nostre lloc. Aquesta informació també es troba visiblre en les "Dades generals" de l'Administració

Informació del lloc

Contingut del lloc

Les dades de la taula que apareixen en primer lloc són relatius al nombre de pàgines, imatges i documents del nostre lloc, així com la grandària i les publicacions dels últims 30 dies.

En el diagrama de barres que ve a continuació es poden consultar les versions que existeixen dels nostres documents, quants hem eliminat i el nombre de documents actius. Finalment, la gràfica de sectors mostra les dades anteriors; però en percentatges.

Contingut del lloc

Evolució de fitxers

En aquest apartat es mostra el nombre de fitxers creats en els últims dotze mesos, així com els modificats en els últims tres. Les taules contenen les dades relatives als dotze i tres mesos respectivament i les gràfiques són la representació d'aqueixes dades.

Estadístiques i evolució

Enllaços

En la informació relativa als enllaços és important consultar-la para:

  • Saber si la informació que oferim és o no interessant. La qualitat d'informació que oferim està directament relacionada amb el nombre d'enllaços entrants (enllaços que apunten a la nostra web) que tinguem cap a la nostra web.
  • Saber si tenim enllaços cap a una altra pàgines que s'han quedat trencats
  • Conèixer si tenim pàgines òrfenes, que no estan enllaçades des de cap lloc.

Estadístiques d'enllaços

Notícies i serveis

Dins d'aquest apartat podrem conèixer informació relativa als taulons de notícies del nostre lloc i la freqüència de publicació en els últims dotze mesos. També ens informa dels serveis afegits que incorpora Vualà i que hem inclòs en el nostre lloc: slider, pestanyes, web Services, xarxes socials, vídeos, etc.

Notícies i serveis

Servei d'Informàtica Gestor de continguts Vualà


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464