Saltar apartados

Condicions d'ús

Perquè pugues dipositar fitxers en Vértice o sol·licitar una retransmissió per Internet (videostreaming) has d'acceptar aquests termes. Per favor, llig les condicions de llicència:

  1. Acceptant aquesta llicència, l'autor o autors o el propietari o propietaris dels drets d'autor garantiu a la Universitat d'Alacant el dret no exclusiu d'arxivar, reproduir, convertir (com es defineix més a baix), comunicar o distribuir el document mundialment en format electrònic.
  2. També esteu d'acord que la Universitat d'Alacant puga conservar més d'una còpia d'aquest document i, sense alterar-ne el contingut, convertir-lo a qualsevol format de fitxer, mitjà o suport, per a propòsits de seguretat, preservació i accés.
  3. Declareu que el document és un treball original vostre que té el dret per a atorgar els drets continguts en aquesta llicència. També declareu que el document no infringeix, fins on vos és possible saber, els drets d'autor de cap altra persona o entitat.
  4. Si el document conté materials dels quals no teniu els drets d'autor, declareu que heu obtingut el permís sense restricció del propietari dels drets d'autor per a atorgar a la Universitat d'Alacant els drets requerits per aquesta llicència, i que aquest material els drets del qual són de tercers està clarament identificat i reconegut en el text o contingut del document lliurat.
  5. Si el document es basa en una obra que ha sigut patrocinada o recolzada per una agència o organització diferent de la Universitat d'Alacant, es pressuposa que s'ha complit amb qualsevol dret de revisió o altres obligacions requerides per aquest contracte o acord.
  6. La Universitat d'Alacant identificarà clarament els vostres noms com l'autor o autors o propietari o propietaris dels drets del document, i no farà cap alteració del document diferent de les permeses en aquesta llicència.
  7. En cas que en l'enregistrament puguen resultar afectats drets d'imatge o de continguts de tercers, necessàriament haureu d'obtenir la corresponent cessió dels drets d'imatge i de continguts dels afectats. Per a fer-ho haureu d'omplir, per duplicat, el formulari disponible en https://si.ua.es/va/videostreaming/documentos/contracte-de-cessio-de-drets.pdf. Una còpia d'aquest formulari haurà de ser lliurada a la universitat i l'altra l'haureu de custodiar vosaltres.

Servei d'Informàtica Servei de Videostreaming


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464