Saltar apartados

Condicions d'ús

El Servei d'Informàtica instal·la, manté i ofereix al PDI i el PAS de la universitat la infraestructura i el suport tècnic necessaris per a realitzar videoconferències de tipus professional, així com assessorament per a videoconferències de tipus escriptori.
 
La prestació del Servei de Videoconferència està subjecta a les condicions generals descrites en els apartats 5.1 i 5.2 de la Normativa d'Ús dels Serveis Multimèdia Oferits per la Unitat Multimèdia en Xarxa del Servei d'Informàtica. A continuació es mostra un extracte d'aquesta normativa amb les qüestions que afecten aquest servei:

 • La sol·licitud del servei de videoconferències es realitza a través d'UACloud -> Vèrtex. 
 •  La sol·licitud del servei es realitzarà amb almenys 2 dies hàbils d'antelació. Es recomana un mínim de 7 dies hàbils. Els serveis de videoconferència per a lectures de tesis doctorals el títol de les quals expedeix la Universitat d'Alacant, tenen els seus propis terminis i pròpia normativa elaborada per l'Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant (EDUA).
 •   El Servei de Videoconferència presta serveis de videoconferència mitjançant equips de videoconferència professional. Per a això, compta amb diversos espais equipats i condicionats des dels quals poder dur-les a terme. Es pot consultar aquesta llista d'espais en la pàgina web del servei. No s'ofereix servei de videoconferència de tipus professional des d'espais no condicionats a tal fi.
 •  Les videoconferències per a lectures de tesis doctorals el títol de les quals expedeix la Universitat d'Alacant tenen la seua pròpia normativa elaborada per l'Escola de Doctorat de la Universitat d'Alacant (EDUA). La persona Sol·licitant/Responsable del servei ha de posar-se en contacte amb l'EDUA per a conèixer les particularitats d'aquesta mena de lectures de tesis doctorals.
 • La Unitat Multimèdia en Xarxa del Servei d'Informàtica no ofereix servei de videoconferència per a videoconferències realitzades mitjançant programari d'ordinador (tipus Skype, Webex, Adobe Connect, Google Hangouts, etc.). En aquest cas, s'ofereix:
  • Assessorament a l'hora de triar l'aplicació adequada depenent de l'escenari exposat per la persona UA sol·licitant.
  • Material necessari com a webcam, micròfon, auriculars o un portàtil multimèdia. La persona Responsable/Sol·licitant podrà sol·licitar mitjançant part d'assistència, la instal·lació i configuració d'aquests elements a través de l'Assistència Tècnica oferida des del Servei d'Informàtica.
  • Proves internes amb la persona Responsable/Sol·licitant amb la finalitat que es puga avaluar el sistema al complet abans de dur a terme una sessió d'aquest tipus amb algú extern. L'organització d'aquestes proves estarà condicionada a la disponibilitat de personal tècnic.
  • Sistema per a la gestió de reserves de reunions virtuals amb Adobe Connect o programari equivalent, oferit a través de Vèrtex en UACloud.
  • Sala condicionada quan la persona Responsable/Sol·licitant no dispose d'ella en el seu centre i siga necessària pel nombre d'assistents locals, tenint en compte que tant les proves com la videoconferència les organitzarà i durà a terme la persona Sol·licitant/Responsable del servei.

 

En cap cas s'oferirà assessorament, proves, configuració, material o sala a personal que no pertanga al col·lectiu de PDI o PAS de la Universitat d'Alacant.

 

Servei d'Informàtica Servei de Videoconferència


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464