Saltar apartados

Ayuda Skype Empresarial

Instal·lant Skype Empresarial

L'aplicació Skype Empresarial incorpora noves funcionalitats, que ens van a permetre crear reunions i videoconferències d'una manera eficaç i senzilla: permet l'enregistrament de les reunions, així com la programació d'aquestes, ens permet accedir a elles des de qualsevol dispositiu, mitjançant un enllaç, i fins i tot permet connectar-se per telèfon, si en aqueix moment no es disposa de connexió a internet.

Per a instal·lar Skype Empresarial. hem d'haver donat d'alta nostre compte d'UA Cloud en la plataforma Office 365. Per a açò accedirem a Serveis Externs en UA Cloud, i ens donarem d'alta

 

Una vegada finalitzat el procés, accedirem a la Plataforma Office 365 i seleccionem "Altres instal·lacions"

 

I seleccionem Skype Empresarial

 

 

Des d'aquesta pàgina seleccionarem Skype Empresarial 2015 i la versió concorde al nostre sistema operatiu

 

Descarreguem l'arxiu, ho executem i instal·lem. És important recordar que Skype Empresarial és una aplicació diferent de Skype, per la qual cosa podem tenir instal·lades ambdues simultàniament.

Creant una reunió (Reunir-se ara)

 Des de Skype Empresarial podrem crear una reunió en el moment, simplement prement a Reunir-se Ara

 

Una vegada dins de la reunió que hem creat, podrem convidar a altres persones a unir-se a ella. La forma més senzilla és enviant l'enllaç que ens proporciona Skype a les persones que volem convidar. Per a accedir a aquest enllaç, seleccionarem "Més opcions" i "Informació d'entrada a la reunió"

Copiarem l'enllaç i ho enviarem a les persones que vagen a participar en la reunió

 

Una de les noves funcionalitats de Skype Empresarial, és que es pot accedir a la reunió des de qualsevol dispositiu, encara quan l'altra persona no tinga instal·lat Skype. Simplement prement l'enllaç se li obrirà en el navegador una pantalla des de la qual podrà accedir a la reunió

 

Només haurà d'escriure el seu nom per a entrar. Si és la primera vegada que es connecta a Skype Empresarial mitjançant web, se li descarregarà un arxiu que haurà d'executar per a instal·lar l'aplicació web.

 

Una altra característica interessant és la posiibidad de gravar la reunió. Per a açò, des de "Més opcions", seleccionem "Iniciar enregistrament"

 

Agendando una reunió

Skype Empresarial ens ofereix la possibilitat de programar una reunió amb antelació i convidar a les persones assistents. Per a açò, haurem d'accedir al Calendari de la plataforma Office 365 i crear un nou esdeveniment de calendari.

 

Una vegada en l'esdeveniment seleccionem "Agregar reunió de Skype"

Emplenem els camps requerits per a la reunió, i afegim els contactes que assistiran a ella.

Seleccionant a "Enviar" s'enviarà un correu als participants amb les dades de la reunió i l'enllaç per a accedir a ella.

 

Podrem accedir a la reunió, des de l'aplicació Skype Empresarial, on ens apareixerà en la pestanya de reunions

O des del calendari d'Office 365

 

 

Servei d'Informàtica Servei de Videoconferència


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464