Saltar apartados

RUA

Els materials audiovisuals gestionats amb Vèrtex poden publicar-se, a través de la pròpia aplicació, en el Repositori Institucional de la Universitat. Per a açò, prèviament haurem de crear un compte com a usuaris de RUA i disposar d'alguna col·lecció associada, en la qual publicar el material.

Si no tenim permís per a publicar en RUA, apareixerà el següent missatge:

Aviso de no tener colecciones en RUA

Si disposem de tots els requisits per a publicar en RUA, en accedir al menú "Gestionar publicacions" de Vèrtex, apareixerà un desplegable perquè indiquem en quina col·lecció volem publicar el material audiovisual.

Publicar en RUA

La publicació en RUA no és immediata, ja que ha de ser autoritzada per l'administrador del lloc. Per tant, pot tardar diversos dies a fer-se efectiva.

Una vegada que hàgem publicat un vídeo en RUA, no podrem eliminar la publicació des de Vèrtex. Si volem esborrar una publicació en RUA hem de posar-nos en contacte amb l'administrador del lloc (rua@ua.es).

Material ya publicado en RUA

Quan accedim al material a través de RUA, podrem veure el vídeo juntament amb la informació relacionada que hàgem inclòs.

Ejemplo de vídeo en RUA

Servei d'Informàtica - Vértice


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464