Saltar apartados

Usuaris institucionals

En alguns casos pot ser necessari gestionar materials multimèdia mitjançant comptes institucionals que no identifiquen a cap persona en concret i sí a un centre, servei, departament o unitat.

En aquests casos, el responsable d'aquest centre, servei, departament o unitat ha de sol·licitar al Servei d'Informàtica l'activació d'aquest compte institucional en Vèrtex així com indicar la persona o persones que actuaran com a gestors d'aquest compte. És molt recomanable que aquest compte estiga relacionat amb un compte actiu de correu electrònic UA.

Els passos a seguir són els següents:

 • Descarguesé el document per a la sol·licitud d'activació de compte institucional en Vèrtex: PDF / RTF . Aquest document ho ha de signar el responsable  del centre, servei, departament o unitat per al qual se sol·licita el compte. En aquest mateix document podrà indentificar la persona o persones que actuaran com a gestors d'aquest compte. 
 • Envie aquest document signat per correu intern al Director del Servei d'Informàtica. Des del compte vertice@ua.es ens posarem en contacte tant amb el sol·licitant com amb els gestors indicant l'activació del compte.
 • A partir d'aqueix moment, quan qualsevol dels gestors designats accedisca a Vèrtex, Vèrtex li oferirà la possibilitat d'accedir amb el seu propi usuari o amb l'usuari institucional el qual gestiona. Quan accedisca a Vértice apareixerà un quadre com el següent:

   

  Gestor Vèrtex

   

  on posarem l'usuari amb el qual volem accedir a Vértice. Aquest usuari podrà ser el nostre de sempre o l'institucional. Tots els gestors d'un compte institucional podran accedir a aquest compte d'aquesta manera i per tant tots veuran els mateixos materials.

Servei d'Informàtica - Vértice


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464