Saltar apartados

Pujada d'un fitxer

El primer pas en el procés és pujar a Vèrtex el material origen. Aquest material pot ser un arxiu amb àudio només o àudio i vídeo i pot estar en qualsevol format.

Per a fer-ho, entrem en Vèrtex, premem "Examinar", seleccionem l'arxiu origen i premem "Pujar.

Subir un fichero

Es recomana realitzar aquest pas des d'un ordinador connectat a la xarxa de la Universitat d'Alacant. Si ho fem des d'un ordinador connectat a una xarxa domèstica convencional és possible que, a causa de les baixes velocitats de pujada que ofereixen aquestes connexions, experimentem corts de connexió a la meitat del procés.

La durada del procés de pujada dependrà de la grandària del fitxer origen i de la velocitat de pujada de la nostra connexió a Internet, i Vèrtex mostrarà el progrés mitjançant una barra com la qual es mostra a continuació:

Progreso en la subida del fichero

Quan el fitxer haja sigut pujat correctament, veurem una finestra de confirmació com la següent:

Fichero subido con éxito

També veurem com aquest fitxer nou s'afig a la llista de fitxers a codificar.

El fitxer origen que acabem de pujar romandrà un màxim de 3 dies en Vèrtex. Transcorregut aquest temps, el fitxer s'esborrarà. Aquest comptador de dies es posarà de nou a zero si llancem una codificació del fitxer. Vèrtex mai esborrarà un fitxer ja codificat, però sí que ho farà amb els fitxers origen.

Servei d'Informàtica - Vértice


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464