Saltar apartados

Gestió subtítols

Amb aquesta opció podrem afegir i gestionar els fitxers de subtítols que desitgem adjuntar a l'arxiu audiovisual prèviament seleccionat. Més tard aquests apareixeran en l'emissió del mateix.

Per a açò, després de completar-se el procés de codificació, podrem trobar l'arxiu audiovisual en la pestanya corresponent al perfil de codificació que hàgem seleccionat.

 

Per a afegir subtítols a un recurs audiovisual, primer hem de seleccionar l'arxiu i a continuació, prémer a "Afegir Informació".

Automàticament s'obrirà una nova finestra, estructurada en pestanyes.

Seleccionarem la pestanya corresponent: Subtítols.

 

subtlt_pest

 

A continuació, seleccionarem l'idioma de fitxers de subtítols. Actualment es disposa dels següents idiomes: Español, Valencià, Inglés, Alemany, Francès e Italiano.

 

subtlt_func

 

Seguidament amb el botó "Examinar", triarem l'arxiu corresponent al fitxer de subtítols.

Aquest arxiu ha de tenir un  format SRT o no serà possible dur a terme aquesta funcionalitat.

 

 

Finalment premerem el botó "Pujar arxiu" i l'arxiu quedarà unit al vídeo, podent-se visualitzar al mateix temps que es visione l'arxiu audiovisual.

 

subtlt_fi

 

Des d'aquesta mateixa pantalla es podrà eliminar o baixar un fitxer de subtítols. Només serà possible un fitxer per idioma, de manera que per a realitzar un canvi, primer haurà d'eliminar l'actual arxiu i pujar el nou.

 

Servei d'Informàtica - Vértice


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464