Saltar apartados

Estadístiques de les emissions en directe

A través de la gestió de les emissions en directe que ofereix Vértice, també podem conèixer les estadístiques d'accés que va tenir un esdeveniment o una retransmissió en concret.

Per a fer-ho, accedim a la gestió d'emissions en directe i anem a la pestanya "Històric". Apareixeran en una llista totes les retransmissions que tenim realitzades i prement sobre cadascuna d'elles veurem tota la informació relacionada. Si premem sobre l'opció:

"Carregar dades sobre les franges d'emissió emeses i els fitxers amb els enregistraments generats..."

a més accedirem a la informació sobre totes les franges d'emissió que van formar aqueix esdeveniment. Veurem alguna cosa similar a açò:

 

Estadístiques d'accés a un directe

 

 La informació estadística que ens mostra és la següent:

 • Connexions totals
  Es tracta del nombre total de connexions a aquesta retransmissió sense filtre algun. Nombre de CLICS realitzats sobre el vídeo.
 • Total IPs accés diferents
  Ens dóna el nombre d'adreces IP diferents que s'ha connectat a aquesta retransmissió. L'habitual és que aquest nombre identifique el nombre d'usuaris diferents que s'han connectat a aquesta retransmissió.
 • Total IPs accés internes UA:
  Aquesta dada ens dóna el nombre d'IPs diferents INTERNES a la Universitat d'Alacant que s'han connectat, és a dir, nombre de connexions diferents des d'ordinadors connectats dins de la UA.
 • Total IPs accés externes UA:
  Aquesta dada ens dóna el nombre d'IPs diferents EXTERNES a la Universitat d'Alacant que s'han connectat, és a dir, nombre de connexions diferents des d'ordinadors connectats fora de la UA.
 • Ditribucion geogràfica accessos externs:
  Aquest camp ens diu qual ha sigut l'origen geogràfic per països dels accessos des d'IPs diferents externes a la UA. La suma d'aquests accessos coincideix amb la dada anterior (IPs accés externes UA).
 • Total connexions completes (accés i desconexion) de clients diferents:
  Es tracta del nombre de connexions totals de les quals tenim registrat tant el moment del començament de la visualització (PLAY) com el moment de la fi de la visualització (STOP) i per tant coneixem el temps que va estar connectat, la quantitat d'informació que se li va servir, etc. Sempre va a ser un nombre igual o inferior al de "Connexions totals", ja que en aquestes últimes també es comptabilitza als usuaris dels quals no tenim totes les dades (per que es van connectar molt ràpid o es van desconnectar molt tarde o per fallada electrico van abandonar l'emissió de forma brusca, etc.)
 • Màxim nombre de segons que ha estat connectat un client:
  Aquesta dada ens dóna el temps màxim que ha estat connectat un client.
 • Mitjana de segons connectats:
  Aquesta dada ens dóna el temps mitjà que han estat connectats els usuaris.
 • Moment de màxima audiència:
  Amb aquesta última dada coneixem que moment es va produir la concentració més alta d'usuaris connectats simultaneamente seguint l'emissió per Internet i quants usuaris eren.

 

Servei d'Informàtica - Vértice


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464