Saltar apartados

Emissions en directe (videostreaming)

Tira-li un ull al següent vídeo per a tenir una idea general sobre aquest servei:

 

Reproducir

 

 

La gestió de tot el relacionat amb aquestes emissions per Internet d'un usuari es realitza des de Vèrtex. Vèrtex compta amb un gestor d'emissions en directe des del qual l'usuari pot:

  • sol·licitar l'emissió per internet d'un acte en directe.
  • modificar la informació d'una sol·licitud ja realitzada.
  • consultar l'estat de la seua retransmissió.
  • en finalitzar la retransmissió, consultar les estadisticas de visualització, accedir a l'enregistrament de l'emissió o consultar l'històric de totes les seues emissions.

A més l'usuari es pot aprofitar de les eines de catalogació i publicació que Vèrtex ofereix per a les seues emissions en directe de la mateixa forma que ho fa amb qualsevol altre material multimèdia de Vèrtex.

Aquest sistema facilita a l'usuari, que així ho sol·licite, la difusió d'un acte que vaja a ser emès per Internet, ja que, si ho sol·licita com a "Acte Públic", el gestor afig a la Unitat de Comunicació de la UA en aquest procés possibilitant la seua difusió a través dels canals de difusió que es gestionen des d'aquesta unitat, tals com a notes de premsa, actualitat universitària o les xarxes socials en les quals participa (Facebook UA, Tweeter UA).

Per defecte, tots les emissions marcades com a públiques es podran seguir des de:


L'usuari també pot publicar l'emissió per Internet en qualsevol dels portals que Vèrtex ofereix amb l'avantatge que finalitzada la retransmissió, aqueixa publicació seguiria sent vàlida ja que passaria a mostrar l'enregistrament de l'esdeveniment en comptes de l'esdeveniment en directe. Per exemple, si un usuari publica l'emissió en directe d'un congrés que està organitzant en una de les seues pàgines de VUALA o de BlogsUA, durant el transcurs del congrés, des d'aqueixa publicació es podrà seguir el congrés en directe i en temps real i finalitzat aquest aqueixa mateixa publicació mostrarà l'enregistrament del mateix.

Finalment, al tancament de l'emissió d'un acte per Internet, el sistema li envia a l'usuari les estadístiques d'accés i visualització de la seua retransmissió, la qual cosa proporciona a l'usuari una informació molt útil de cara a conèixer l'impacte que ha tingut l'emissió i també per a la planificació d'emissions futures.

Finalitzat l'esdeveniment i si l'usuari ho sol·licita, els enregistraments obtinguts seran posades a la seua disposició a través de Vèrtex.

Pots veure tota l'ajuda sobre la gestió de les emissions en directe des d'aquesta ajuda.

Servei d'Informàtica - Vértice


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464