Saltar apartados

Dades predeterminades

Les Dades prederminados són aquells que podem configurar perquè cada vegada que realitzem un nou fitxer es creuen de manera automàtica com medatos d'aqueix fitxer. Així tindrem:

D'aquesta forma quan el vídeo es codifique es crearà el fitxer amb la informació que contingueren aquestes dades per defecte.

Per a accedir i gestionar a la configuració d'aquesta informació podrem fer-ho des de qualsevol vídeo, seleccionant-lo i prement el botó de "Afig informació":

 

Una vegada ens aparega el quadre corresponent, situar-se en la pestanya "Dades predeterminades".

Introduïm la informació corresponent i premem "Guardar".

 

 

A partir d'aqueix moment cada vídeo que creiem nou tindran en les seues metadades aquesta informació.

Control de velocitat en el player dels teus vídeos

Si marquem "Per defecte, activar el control de velocitat per a fitxers nous" amb un SÍ, en el player de tots els nostres NOUS vídeos quedarà activada aqueixa funcionalitat, i els usuaris que visualitzen el mateix podran utilitzar-lo.

A més, tenim dos botons "Activar ara per a tots els meus vídeos", que ens permet activar en qualsevol moment el control en tots els vídeos que tenim en Vèrtex i "Desactivar ara per a tots els meus vídeos" que realitza l'acció contrària.

Respecte a aquest control també podrem configurar-lo de manera independent per cada vídeo que tenim. És a dir, podrem decidir en un vídeo determinat si volem tenir-lo activat o no. Per a gestionar aquesta funcionalitat de manera individual per vídeo, ho farem seleccionant el vídeo, prement el botó de "Afegir informació" i situant-nos en la pestanya "Informació general".

Una vegada seleccionada l'opció desitjada prémer botó "Guardar".

 

Servei d'Informàtica - Vértice


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464