Saltar apartados

Condicions d'ús

Perquè vostè puga dipositar arxius en Vèrtex o sol·licitar una retransmissió per Internet (videostreaming) és necessari l'acceptació dels següents termes. Per favor, llegeixi les següents condicions de llicència:

  1. Acceptant aquesta llicència, vostè (l'autor/és o el propietari/s dels drets d'autor) garanteix a la Universitat d'Alacant el dret no exclusiu d'arxivar, reproduir, convertir (com es defineix més a baix), comunicar i/o distribuir el seu document mundialment en format electrònic.
  2. També està d'acord amb que la Universitat d'Alacant puga conservar més d'una còpia d'aquest document i, sense alterar el seu contingut, convertir-ho a qualsevol format de fitxer, mitjà o suport, per a propòsits de seguretat, preservació i accés.
  3. Declara que el document és un treball original seu i/o que té el dret per a atorgar els drets continguts en aquesta llicència. També declara que el seu document no infringeix, mentre li siga possible saber, els drets d'autor de cap altra persona o entitat.
  4. Si el document conté materials dels quals no té els drets d'autor, declara que ha obtingut el permís sense restricció del propietari dels drets d'autor per a atorgar a la Universitat d'Alacant els drets requerits per aquesta llicència, i que aqueix material els drets del qual són de tercers està clarament identificat i reconegut en el text o contingut del document lliurat.
  5. Si el document es basa en una obra que ha sigut patrocinada o recolzada per una agència o organització diferent de la Universitat d'Alacant, es pressuposa que s'ha complit amb qualsevol dret de revisió o altres obligacions requerides per aquest contracte o acord.
  6. La Universitat d'Alacant identificarà clarament la seua/s nomene/s com el/els autor/és o propietari/s dels drets del document, i no farà cap alteració del seu document diferent a les permeses en aquesta llicència.
  7. En caso de que en la grabación puedan resultar afectados derechos de imagen y/o de contenidos de terceros deberá, necesariamente, recabar la correspondiente cesión de los derechos de imagen y de contenidos de los afectados. Para ello habrá de cumplimentar, por duplicado, el formulario disponible en https://si.ua.es/es/videostreaming/documentos/contrato-de-cesion-de-derechos.pdf una copia de este formulario  deberá ser entregada a la universidad y la otra deberá ser custodiada por usted.

Servei d'Informàtica - Vértice


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464