Saltar apartados

Cercador de continguts

Vèrtex disposa d'un cercador dissenyat per a trobar qualsevol contingut multimèdia de caràcter públic, gestionat a través de la pròpia aplicació.

En la pàgina inicial de la web de Vèrtex hi ha un enllaç extern al cercador. D'aquesta manera, és possible utilitzar-ho sense necessitat d'iniciar sessió en Vèrtex.

Accés al cercador

Existeixen 6 criteris de recerca que es poden combinar entre si, amb la finalitat d'obtenir uns resultats més precisos. És possible realitzar recerques per títol, autor, paraules clau, actors, plabras del resum i branques de coneixement.

Cercador de Vèrtex

 

Tota aquesta informació, a excepció dels actors, ha de ser introduïda obligatòriament pel propietari del vídeo abans de procedir a la publicació. Quant més es detalle la informació d'un vídeo, més fàcilment podrà aparèixer com a resultat d'una recerca relacionada amb la temàtica del mateix.

Metadades del vídeo

Per a cercar un material multimèdia, s'ha d'introduir el terme o termes relacionats i seleccionar els criteris de recerca que es consideren apropiats. Per defecte, se cercarà el terme introduït en el títol, autor i paraules clau.

 

Resultats d'una recerca

 

Si s'utilitza el cercador, sense introduir cap terme de recerca, es mostrarà un llistat de tots els vídeos públics de Vèrtex. Si, a més, s'ha iniciat sessió en l'aplicació, a través de Campus Virtual, en el llistat apareixeran també tots els vídeos de l'usuari, tant si han sigut publicats com si no. És possible identificar què vídeos no han sigut publicats mitjançant l'etiqueta "NO PUBLICAT".

Vídeos no publicats

 

El cercador també és accessible des de qualsevol vídeo de Vèrtex. En la pantall de visualització del vídeo, podrem trobar l'enllaç "Cercar", en desplegar la pestanya "Acciones".

Accés al cercador

 

És possible veure una petita demostració en el següent vídeo-tutorial.

Reproduir vídeo

Servei d'Informàtica - Vértice


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464