Saltar apartados

Recursos

Els recursos en Moodle poden definir-se com aquells continguts que no suposen interacció per part de l'usuari. Simplement són materials que el professor posa a la disposició de l'alumnat com a anotacions de l'assignatura (tot tipus de documents), o enllaços a recursos externs.

Per a inserir un recurs en la nostra assignatura de Moodle, primer haurem d'activar la" manera edició", bé des del botó de la barra superior, o bé des del panell d'Administració en l'enllaç "Administració del curs > Activar edició".

Activar edició

Activar edició des del panell d'Administració

Una vegada activada l'edició, al final de cadascun dels temes o seccions del curs apareixerà un enllaç denominat "Afig una activitat o un recurs" que ens permetrà escollir l'activitat o recurs que volem utilitzar en la nostra assignatura.

Com agregar activitats

En punxar en l'enllaç, s'obrirà el selector d'activitats i recursos. En ell podrem veure tots els tipus disponibles en la plataforma Moodle UA. Si seleccionem un recurs, a la dreta es mostrarà una petita descripció del mateix.

Tipus de recurs

Finalment seleccionarem el tipus de recurs desitjat i punxarem en el botó "Agregar" per a passar a la pàgina de configuració del mateix.

Moodle UA


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464