Saltar apartados

Coordinador d'assignatura

El/la coordinador/a d'assignatura o curs és la persona que té la potestat d'afegir les assignatures que coordina a Moodle_UA, afegir grups de docència i professorat participant (amb permís d'edició i sense).

Afegir assignatura a Moodle_UA

Per a afegir una assignatura a Moodle_UA cal fer clic en el botó que apareix a la dreta del nom de l'assignatura:


S'accedeix a un assistent amb tres passos:

1. Dades. S'ha de seleccionar la categoria en la qual es vol que figure l'assignatura en Moodle_UA (1) i si el nom d'aquesta ha de ser en castellà, valencià o anglès (2). Finalment, s'ha de fer clic en el botó "Següent".

  Si consideres que la teua assignatura o curs ha d'anar en una categoria que no apareix en el llistat, contacta amb ite.moodle@ua.es

 

2. Grups. S'han de seleccionar els grups matrícula de l'assignatura que participaran en Moodle_UA (1) i arrossegar-los al quadre "Grups assignats" (2). Finalment, s'ha de fer clic en el botó "Següent".

2. Professorat. S'ha de triar, d'entre el professorat amb docència assignada en l'assignatura, el que participarà l'assignatura en Moodle_UA i arrossegar-lo al camp corresponent: professorat o professorat sense permís d'edició. Una volta que s'haja assignat el professorat, s'ha de fer clic en el botó "Finalitza".

Editar/modificar assignatura en Moodle_UA

Una volta que s'ha afegit una assignatura a Moodle_UA, ens apareix en el llistat d'assignatures amb aquestes característiques:

1. El nom de l'assignatura i el codi és un enllaç que, si punxem en ell, ens porta directament a l'assignatura en Moodle_UA.

2. S'indiquen els grups de matrícula que participen en l'assignatura.

3. Es mostra el botó "Edita" (). Fent-hi clic, el coordinador pot modificar tant els grups com el professorat participant en l'assignatura en Moodle_UA.

Afegir grups de matrícula a una assignatura ja existent en Moodle_UA

Una vegada que es té una assignatura en Moodle_UA, si es vol afegir un nou grup de matrícula, el coordinador ha de fer clic en el botó "Edita", seleccionar el grup o grups disponibles i arrossegar-los al camp "Grups assignats". Finalment, s'ha de fer clic en el botó "Guarda".

 

Els coordinadors d'assignatura únicament poden assignar grups. Si el que es vol és eliminar d'una assignatura en Moodle_UA un grup de matrícula ja existent, contacta amb ite.moodle@ua.es

Afegir professorat a una assignatura ja existent en Moodle_UA

Una vegada que es té una assignatura en Moodle_UA, si es vol assignar nou professorat, el coordinador ha de fer clic en el botó "Edita" i seleccionar la pestanya "Professorat". Posteriorment, d'entre el professorat sense assignar, ha de triar aquell que vulga incloure en l'assignatura en Moodle_UA i arrossegar-lo al camp corresponent: professorat o professorat sense permís d'edició. Una vegada que s'haja assignat el professorat, s'ha de fer clic en el botó "Finalitza". Finalment, s'ha de fer clic en el botó "Guarda".

En el camp "Professorat no assignat" únicament apareix el que té docència assignada en UXXI-AC. Si no apareix ací el professorat que intentes donar d'alta, hauràs de contactar amb la Secretaria del teu Departament perquè li assignen docència.

 

Moodle UA


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464