Saltar apartados

Preguntes freqüents

Logo Moodle xicotet

GESTIÓ

  • ¿Puc usar Moodle UA només amb alguns grups d'alumnes?

, pots indicar els grups d'alumnes que van a usar Moodle en realitzar la sol·licitud . Si, per exemple, necessites que cada grup es dividisca en diferents assignatures de Moodle, pots realitzar la sol·licitud, marcant el grup o grups que vulgues i, a continuació, repetir la sol·licitud per als grups restants.

  • Ja no m'apareix el botó per a sincronitzar alumnes, ¿què he de fer?

A partir de la versió 2.2 de Moodle, la sincronització d'alumnes des de Campus Virtual es realitza de manera automàtica . El procés de sincronització es realitzarà totes les nits de matinada , per la qual cosa si hi ha algun canvi durant el dia, no veurem l'actualització d'alumnes fins a l'endemà.

  • ¿Com puc accedir a cursos anteriors de Moodle?

A partir d'ara, únicament es podrà accedir de maner directa a cursos de Moodle de l'any acadèmic immediatament anterior a l'actual. L'enllaç d'accés està situat en l'app Moodle d'UACloud , just sota el botó " Entrar ", que dóna accés al curs actual.

Tingues en compte que, si tens activada la versió mòbil d'UACloud (icones xicotetes), no apareix l'enllaç al curs anterior.

Accés a Moodle UA

Els cursos anteriors segueixen guardats durant un temps, per si hi haguera algun problema seriós. Si necessitares accedir a ells hauries de contactar amb el Servei d'Informàtica, solament en casos en què siga estrictament necessari.

CONFIGURACIÓ DEL CURS

  • ¿Com es pot mantenir ocult el curs als alumnes?

Si desitges mantenir el curs ocult a l'alumnat de manera que no aparega en el seu perfil de Moodle, has d'editar la configuració del curs. Per a açò, accedeix al menú Administració del curs > Editar ajustos del panell d'Administració . Modifica el valor de la propietat Visible a "Ocultar". D'aquesta manera, solament serà visible per a professors i administradors, però no per als estudiants.

Visibilitat del curs

  • ¿Com canviar la data d'inici del curs?

Per a modificar la data d'inici d'un curs cal entrar en la configuració del curs mitjançant el menú Ajustes > Administració del curs > Editar ajustos . En el bloc d'ajustos generals es pot modificar la data d'inici del curs. Aquest ajust també determina la data més primerenca per a la qual existirà registre de les activitats del curs.

Data d'inici

  • ¿Es pot habilitar l'accés a convidats i forçar el seu accés al curs mitjançant contrasenya?
Ambdues opcions són possibles. Revisa la secció "Accés de convidats".

Moodle UA


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464