Saltar apartados

Agrupaments

Els agrupaments són conjunts de grups, de manera que, podrem assignar determinades activitats a grups o a agrupaments, per exemple, per a la realització de tasques més complexes.

Des de la pestanya "Agrupaments" és possible accedir a les tasques de gestió necessàries per a treballar amb ells: crear-los, editar-los o eliminar-los.

Getión d'agrupaments

En crear un agrupament, només haurem d'especificar el seu nom i, de manera opcional, la seua descripció, tal com es mostra en la següent imatge.

Crear agrupaments

Podrem especificar què grups pertanyen a un determinat agrupament, punxant en la icona Icona per a assignar grups a un agrupament corresponent. Accedirem a una pantalla molt similar a la d'assignació d'usuaris a grups però, aquesta vegada, en lloc de veure el llistat d'usuaris veurem el llistat de grups existents. El procediment a seguir consisteix a seleccionar un o diversos grups de la columna dreta i, mitjançant el botó "Agregar" assignar-los a la columna de l'esquerra.

Assignar grups a un agrupament

En tornar a la pantalla d'agrupaments podrem saber, a simple vista, els grups pertanyents a cada agrupament i, al seu torn, si cada conjunt s'ha assignat a alguna de les activitats existents en el curs.

Vestisca agrupaments

Moodle UA


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464