Saltar apartados

Accés de convidats

En Moodle tenim l'opció de permetre que qualsevol usuari no matriculat en l'assignatura puga accedir a la mateixa i visualitzar els continguts. Aquests usuaris posseeixen permisos de " Només lectura ".

També és possible establir una contrasenya de convidats de manera que solament puguen accedir les persones a els qui nosaltres passem aquesta clau.

Els convidats no poden participar en cap activitat (test, enquestes, lliurament de tasques, etc.), solament poden visualitzar el contingut.

 

Per a habilitar l'accés a convidats en la nostra assignatura hem d'accedir al menú, situat en el panell d'Administració , " Administració del curs > Usuaris > Mètodes de matriculació ".

Menú per a habilitar l'accés a convidats

 

Des d'aqueixa pantalla, podem habilitar l'accés a convidats punxant directament sobre la icona amb forma d'ull ratllat.

Habilitar l'accés a convidats

 

Al seu torn, si punxem en la icona de configuració (ruedecita dentada) podrem visualitzar l'opció d'afegir una contrasenya als convidats. Si deixem el camp " Contrasenya " en blanc, qualsevol podria entrar a l'assignatura per a visualitzar els continguts.

 

Configurar una contrasenya opcional para convidats

 

Si l'accés de convidats està habilitat, veurem que apareix una nova opció en el menú " Mètodes de matriculació " per a proporcionar un accés directe a la pantalla anterior de configuració.

Menú de configuració d'accés de convidats

 

 

Moodle UA


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464