Saltar apartados

Usant Consultes

En una consulta, els professors també tenen l'oportunitat d'expressar la seua opinió o preferències. Per tant, a l'hora de visualitzar les estadístiques de les respostes, es veuran influenciats pel valor especificat en el camp de configuració de la consulta denominat "Publicar resultats".

Una vegada que es complisquen les condicions necessàries per a poder visualitzar els resultats, tant el professor com els alumnes veuran una gràfica amb les estadístiques de les respostes existents fins a aqueix moment. La següent imatge mostra una consulta en la qual es poden visualitzar els resultats.

Estadística de respostes fins al moment

A més,en aquesta imatge hem de fixar-nos en diversos detalls, marcats amb nombres rojos:

  1. Si el professor ha configurat la consulta per a açò, podrem eliminar la nostra elecció i modificar-la.
  2. Si el professor ha establit un límit en el nombre de respostes possibles, quan una opció aconsegueix aquest límit, apareixerà la paraula "Ple", al costat de la mateixa.
  3. Sota les opcions de resposta, es mostra una gràfica amb les respostes enviades fins al moment. S'indica el percentatge i el nombre real d'usuaris que ha respost.
  4. Només el professor té accés a l'enllaç "Veure x respostes", on visualitzarà què alumnes han seleccionat cada opció. Des d'aquesta pantalla, el professor podrà accedir directament al perfil d'un usuari, eliminar intents de resposta i descarregar les dades en un fitxer de full de càlcul o de text.

Respostes de cada usuari

 

Si per qualsevol motiu, volem eliminar un o diversos intents d'usuari, hem de marcar els usuaris que vulguem i, a continuació, seleccionar en el desplegable l'opció "Esborrar":

Esborrar respostes usuaris

 

En la següent imatge, podem veure part de les dades d'una consulta extrets en un full de càlcul:

Dades en full de càlcul

Moodle UA


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Espanya)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464