Saltar apartados

Gestió Acadèmica


Gestió Acadèmica és un nou apartat d'UACloud destinat a albergar aquells desenvolupaments propis relacionats amb la gestió acadèmica de la Universitat d'Alacant. La majoria d'aquests aplicatius estan basats en Universitas XXI %u2013 Acadèmic, aplicació principal de la gestió acadèmica de la nostra Universitat.

Aplicatius desenvolupats fins al moment.

NOTA: L'accés a cadascun dels aplicatius està restringit a l'àrea de treball al que van destinats (Servei, Unitat, Facultat, Institut etc.). Per tant, els usuaris només podran visualitzar i tenir accés als seus aplicatius.

Alta de Planes Contínua

Pantalla destinada a la unitat CONTÍNUA per a l'alta en la base de dades d'UXXI-AC d'un pla d'estudis Propis (EP) a través en un únic formulari.

Alta de Planes HISSE

Pantalla destinada a l'Institut de Ciències per a l'Educació (HISSE) per a l'alta en la base de dades d'UXXI-AC d'un pla d'estudis Propis (EP) a través en un únic formulari.

BEQUES - Recálculo d'emissions denegades

De forma periòdica, el Ministeri remet a la Universitat emissions amb les resolucions de beques d'aquells estudiants que l'han sol·licitat.

A través d'aquest aplicatiu, el Servei de Gestió Acadèmica podrà llançar, de forma automàtica, el recálculo dels rebuts de matrícula d'aquells estudiants que han sol·licitat beca i els ha sigut denegada en una emissió.

El procés llança el recálculo per a totes aquelles emissions en estat pendents de processar.

UACloud


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464