Saltar apartados

Esports

esportsdeportes revers

Permet accedir a la gestió dels serveis esportius.

Aquesta opció et permet accedir al programari de gestió d'activitats esportives de la UA.

En la web del Servei d'Esports podràs trobar informació sobre instal·lacions, horaris, reserves, etc.

Oficina virtual

Mitjançant aquesta opció pots accedir a l'aplicació que gestiona tot el relatiu a les activitats esportives que es desenvolupen en la Universitat d'Alacant (reserves, inscripcions, abonaments, etc.)

En accedir a través de Campus Virtual, el sistema reconeix les teues dades i, per tant, no és necessari que t'identifiques de nou. Allí podràs comprovar la disponibilitat i reservar les instal·lacions que desitges pas a pas.

Mitjançant l'opció El meu estat comptable , podràs veure un extracte de les reserves realitzades.

Mitjançant l'opció Nova inscripció , podràs inscriure't en un dels cursos esportius que s'ofereixen.

En resum, pots seleccionar el tipus d'activitat que t'interesse mitjançant el desplegable, i inscriure't en el curs que t'interesse, tenint en compte el nombre de places lliures i les dates proposades.

Lligues internes

Des d'aquesta aplicació web podràs consultar el calendari de partits de qualsevol competició interna oficial i l'estat de la classificació, per a açò has de fer clic en Resultats/Classificació .

Mitjançant els desplegables pots especificar el campionat que desitges visualitzar, per a açò has de seleccionar l'esport que desitges consultar en el desplegable Esports . Ací podràs veure els resultats de cada jornada i la classificació actual, per a veure el calendari complet de partits has de fer clic en l'enllaç Calendari .

 

UACloud


Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464