Saltar apartados

Sol·licitud del Laboratori

Els usuaris que vulguen comprovar les activitats que es poden realitzar en el Laboratori, poden sol·licitar una demostració al Servei d'Informàtica a través del correu electrònic lccm@ua.es. En la visita, el personal tècnic ensenyarà el funcionament de l'equipament, centrant-se en les àrees de major interès per a l'usuari.

 

La reserva d'aquest laboratori per a assignatures reglades es realitzarà a través de la unitat de Gestió d'Espais. En el cas que es tracte d'un projecte audiovisual, abans de reservar l'espai a través de Gestió d'Espais, la persona responsable del projecte emplenarà la sol·licitud que hi ha en la pàgina web del Vicerectorat Tecnologies de la Informació: 

 

http://web.ua.es/va/vr-ti/normes-d-us-de-recursos-ti.html

 

Amb independència de la presentació d'aquesta sol·licitud, el laboratori ha de reservar-se per a cada sessió de treball a través de Gestió d'Espais. En la primera reserva o quan l'usuari sol·licitant així ho precise, es durà a terme una entrevista amb el personal tècnic del Servei d'Informàtica per a facilitar l'inici del projecte. Durant la resta del projecte, l'usuari ha de comptar amb el personal necessari per a les tasques diàries:

  • Maneig i operació del maquinari i programari durant les sessions.
  • Programació dels entorns relacionats amb la realitat virtual i captura de moviment.
  • En cas d'instal·lacions, actualitzacions, avaries o qualsevol acció que modifique les condicions del sistema, aquestes, hauran de planificar-se i dur-se a terme amb la supervisió del personal del SI.

Les sol·licituds relacionades amb el programari instal·lat en les estacions de treball del laboratori es realitzaran seguint les instruccions indicades en

http://si.ua.es/va/servicios/aulas/aules-d-informatica.html

 

Laboratori de Creació de Continguts Multimèdia


Laboratori de Creació de Continguts Multimèdia
Biblioteca General
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
e-mail: lccm@ua.es
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464