Saltar apartados

iUA: aplicació de la UA per a dispositius mòbils

La demanda perquè els recursos electrònics de la Universitat d'Alacant siguen accessibles des de dispositius mòbils és cada vegada major. Per a atendre aquesta demanda de la comunitat universitària s'ha engegat un projecte per a permetre l'accés als serveis electrònics des de diferents dispositius i plataformes. La primera fase d'aquest projecte ha consistit en el desenvolupament una aplicació, iUA, que ja es troba disponible en l'Apple Store perquè pugues accedir des del teu mòbil a diferents serveis.

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

23/09/2013
¿Problemes amb la sincronització d'horaris?

Si us encontraís que no se us estan sincronitzant els horaris, és possible que us passe el següent:

Amb els canvis de iOS, ara és necessari donar permís a l'aplicació iUA perquè puga accedir al vostre calendari per a sincronitzar els horaris.

Per a habilitar l'accés a Calendaris a la nostra aplicació, has d'anar als AJUSTOS del teu dispositiu, a l'opció PRIVADESA i a CALENDARIS. Ací ha d'aparèixer l'aplicació iUA i ha d'aparèixer com habilitat l'accés. Si no està habilitat hauràs d'habilitar-ho.

Una vegada fet aquest canvi prova a tornar a sincronitzar.

13/09/2013
Gran arrencada de curs

Les aplicacions mòbils de la UA s'estan descarregant a un bon ritme, la qual cosa provoca que la nostra aplicació es trobe en els primers llocs de la categoria Educació tant en l'App Store com en Google Play.

Esperem que ens envieu totes les idees per a millorar-les que se us ocórreguen.

16/04/2013
Actualitzada l'aplicació per a Android

S'ha actualitzat l'aplicació de la Ua per a dispositius Android. En aquesta actualització s'ha corregit un error que existia en la portada de l'aplicació en tenir-la en format apaisado i que no permetia arranzar l'aplicació per als dispositius amb aquesta disposició per defecte. També s'ha intentat millorar la descàrrega de materials perquè funcione en un major nombre de dispositius. A més s'ha afegit el mòdul Controles en el perfil de l'alumnat perquè puguen veure els controls assignats pel professorat així com les qualificacions i comentaris que obtenen.

27/03/2013
Nova versió de l'aplicació d'Android

El Servei d'Informàtica acaba d'actualitzar la versió de l'aplicació mòbil per a dispositius Android.

21/02/2013
Problemes o suggeriments sobre l'aplicació per a iPhone

Fes-nos arribar els teus problemes o suggeriments sobre l'aplicació mòbil de la UA per a intentar millorar-la.

Entre tots podrem fer un gran producte.

19/02/2013
Actualitzada la versió de iUA a la 3.01

S'ha actualitzat l'aplicació iUA per a arreglar el problema amb les notes d'expedient

11/02/2013
Nova versió de iUA

Ja està disponible la nova versió de l'aplicació iUA per a iPhone, iPod i iPad. Podreu descarregar-la des de l'App Store o aprofitant la funció d'actualització si teniu instal·lada una versió prèvia.

15/01/2013
iUA: Problema amb la sincronització de l'horari en iOS6

S'ha detectat un problema amb la sincronització de l'horari amb la nova versió de iOS (versió 6.0 o superiors). Ara, Apple exique que es valide l'accés a la informació del calendari amb l'usuari d'una forma diferent al que ocorria amb els sistemes anteriors, per la qual cosa no serà possible sincronitzar els horaris fins que es publique la nova versió de iUA.

Des del Servei d'Informàtica sentim les molèsties i agraïm a tots aquells usuaris que ens van indicar el problema a través de la bústia de suggeriments.

10/05/2012
Afegit el vídeo de com s'actualitzen els materials

El refresc de materials és una operació molt costosa, per la qual cosa solament es llança de forma automàtica si es detecta que no existeix cap material per a l'assignatura. Una vegada que hem detectat que ja hi ha materials, solament es tornen a actualitzar a sol·licitud de l'usuari movent la llista cap avall fins que es "dispare" l'opció de "refrescar". D'aquesta forma, si el que voleu és consultar un dels materials que ja heu descarregat no haureu d'esperar al fet que actualitze els materials.

05/03/2012
Nova versió de l'aplicació iUA per a iPhone (versió 2.3)

El divendres Apple va acceptar la nova actualització de l'aplicació iUA (versió 2.3) per a dispositius iOS.

S'han afegit dos nous mòduls al Campus Virtual:

  • Controls: on l'alumnat podrà consultar els controls que té pendents o els que ja han passat.
  • Enllaços d'interès: aquest mòdul es troba tant en el perfil del professorat com en el de l'alumnat i permet accedir als enllaços d'interès que haja publicat el professorat de l'assignatura.

Des del Servei d'Informàtica esperem que us agraden les millores i que continueu realitzant-nos suggeriments per a millorar l'aplicació.

23/02/2012
Problema "No s'han trobat perfils per a aquest usuari" en Android

Hem detectat que en certs casos en intentar entrar en Campus Virtual des de l'aplicació UA d'Android apareix el missatge "No s'han trobat perfils per a aquest usuari".

La forma de solucionar aquest problema és canviar les dades del formulari (login i password) per uns altres qualsevol, encara que siguen incorrectes, intentar entrar, i després d'obtenir un error d'autenticació tornar a introduir les dades correctes. Amb açò hauria de funcionar correctament.

Estem treballant per a solucionar aquest problema en pròximes actualitzacions.

14/02/2012
L'aplicació de la UA para mòbils en l'Android Market

L'aplicació de la universitat per a mòbils Android ocupa actualment la posició 28 entre les aplicacions educatives gratuïtes més descarregades.

Esperem poder seguir millorant l'aplicació per a millorar la posició actual.

13/02/2012
Preguntes freqüents

S'ha creat una secció en la web de l'aplicació per a mòbils de la universitat amb les preguntes més freqüents que ens realizais. Si teniu algun dubte, passar-vos per la secció per si ja està contestada. En cas contrari, no dudeis a utilitzar el formulari per a enviar-nos un suggeriment o cualqueir dubte que tingueu.

07/02/2012
Actualitzada l'aplicació per a mòbils Android

S'ha actualitzat la versió per a modificar la forma amb la qual s'entra en Campus Virtual.

A continuació es descriuen els passos per a actualitzar l'aplicació a l'última versió:

1. Entrar en l'aplicació Android Market.

2. Prémer la tecla %u201CMenú%u201D i accedir a %u201CDescarregades%u201D.

3. Apareixerà una llista de les aplicacions instal·lades, i en UA hi haurà una actualització disponible. Cal prémer sobre ella per a anar a la fitxa de l'aplicació UA, i en aqueixa fitxa prémer el botó %u201CActualitzar%u201D perquè realitze l'actualització.

Segons la configuració del mòbil és possible que en alguns casos l'actualització es realitze de forma automàtica.

Servei d'Informàtica iUA


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464