Netscape 7 Servei d'Informàtica

Ir a contenido Ir a Estudios, Gobernanza y organización
Logo UA
Realizar búsqueda
Menú
Serveis
Logo Servei d'Informàtica   Servei d'Informàtica
Servei d'Informàtica

Netscape 7

ÚS DE FILTRES EN NETSCAPE 7
 

Per a establir filtres en Netscape hem d'anar a l'opció Filtres de missatges en el menú Eines.

Net-1

Ens apareixerà una finestra on crearem un nou filtre prement en el botó Nou.

Net-2

Una vegada tenim la finestra de regles del filtre en pantalla, el primer és donar-li un nom, per exemple "spam". L'objectiu del filtre és identificar determinats missatges que no desitgem rebre, per a això hem d'establir que aquells missatges l'assumpte dels quals continga determinades paraules siguen filtrats. Així mateix podem filtrar els missatges que no continguen determinades paraules o que siguen exactament alguna cosa o que comencen per alguna paraula, etc. I també podem filtrar-los segons el remitent, o la data, o la còpia (CC), etc.

Net-3

En aquest cas usem el més usual que és el filtre per paraules contingudes en l'assumpte com poden ser "money" o "power". Cada vegada que introduïm una paraula hauríem de prémer en Més per a la següent.

Net-4

Una vegada definits els missatges a filtrar, hem de decidir què fer amb ells. Com accions més importants tenim la de suprimir el missatge directament i la de traslladar-lo a una carpeta en concret. Per a aquesta última opció podem, per exemple, prémer en Carpeta nova i crear una cridada "spam" on dirigir tots els missatges filtrats.

Després d'això premem a acceptar i ja tenim definit el nostre filtre.

Net-5

Com veem el filtre ja està definit i habilitat. Si volem modificar-lo només hem de prémer en Edició per a tornar a la finestra de les regles.

Podem crear nous filtres per a cada tipus de missatge que vulguem filtrar, i podem canviar el seu ordre amb els botons de Traslladar segons la prioritat que vulguem assignar-los.

Net-6

Una vegada acabat premem a Acceptar.

Altra opció que podem usar per a agilitar la creació de filtres sobre els remitents que envien spam és el següent: una vegada rebem el correu ens situem sobre l'adreça del remitent i premem el botó dret del ratolí. Llavors apareix un quadre amb diverses opcions:

Net-7

Hem de seleccionar Crear filtre des de missatge i de nou obtindrem la finestra de regles de filtre, però aquesta vegada ja apareix configurada amb el remitent seleccionat perquè siga filtrat.

Net-8

 

Només hem de prémer a Acceptar perquè la regla es creu.

És convenient enviar-nos un missatge de correu a nosaltres mateixos, incloent en l'assumpte alguna de les paraules que hem definit en les regles del filtre, per a comprovar que el filtre funciona correctament.