Saltar apartados

AJAX (Exercicis)

1.- Cerca una llei siga bastant llarga.

2.- Crea almenys 5 pàgines html que cadascuna tinga part de la informació. No ens anem a preocupar dels estils. Crida-les p1.html, p2.html, p3.html, etc.

3.- Crea una pàgina principal, que en arrancar ens mostre tants marcs xicotets com a pàgines vas crear. Cada marquito albergarà un nombre corresponent a cadascuna de les pàgines amb un enllaç.

4.- En arrancar mostrarà en un DIV la informació corresponent a la pàgina p1.html doncs entenem que vol començar a llegir per aquesta pàgina.

5.- Quan acabe de carregar p1.html començarà la càrrega de p2.html (la consecutiva) en una capa no visible. Quan la càrrega de p2.html estiga completa deurà canviar el color del nombre .

6.- Si l'usuari punxa:

  • sobre un nombre la pàgina associada del qual estiga ja carregada (per exemple la 2), la càrrega serà immediata. "Encenem" la capa amb la pàgina ja carregada. Si la pàgina següent no estiguera carregada, es carregarà (la pàgina 3) i es canviarà de color el marquito corresponent.
  • Sobre un nombre la pàgina del qual està sense carregar (per exemple la 4), es carregarà per ajax aqueixa pàgina i es mostrarà. Quan s'acabe la càrrega es començarà a carregar per ajax la pàgina següent (la 5) en una capa no visible a l'espera del que l'usuari punxe en el marquito corresponent.


Tingues present que després de l'última pàgina ve la primera.

Descarregar PDF

Servei d'Informàtica Mootools


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464