Saltar apartados

ASP.NET MVC Framework

NOTÍCIES I ESDEVENIMENTS

ASP.NET MVC Framework és un marc de treball la segona versió del qual ha vist la llum al març d'enguany.

Ha sigut creat per Microsoft a fi d'ajudar-nos a desenvolupar aplicacions que seguisquen la filosofia MVC sobre ASP.NET.

La primera versió va eixir al març 2009, amb gran acceptació pels desenvolupadors, sent bastant senzill traspassar de la primera versió a la segona (es disposa de programes de conversió).

Ja s'està treballant en la tercera versió. Aquest mateix mes ha eixit la primera beta, que a diferència amb el pas de la primera a la segona, serà compatible amb les anteriors i la conversió serà automàtica. És possible que abans de final d'any, ja isca la versió definitiva. Sembla que els canvis no són molt significatius, i que podria haver-se definit com una actualització o versió menor, abans que una nova versió

A més del conjunt de llibreries (ensamblats) que proporcionen les noves funcionalitats a nivell d'API, inclou plantilles i eines que s'integren en Visual Studio 2008 i 2010 (tant en les seues versions Express com en les seues germanes majors) per a facilitar-nos una mica les coses.

Visual Studio 2010 ja incorpora ASP.NET MVC 2 de sèrie, mentre que en la versió 2008 és necessari descarregar i instal·lar el programari (http://www.asp.net/mvc).

Enlace de descarga del Framework ASP.NET MVC 2

Servei d'Informàtica ASP.NET MVC 2 Framework


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464