Saltar apartados

Grups de preguntes d'opció múltiple

Els grups de preguntes permeten agrupar controls d'opció múltiple sota un mateix encapçalat, a manera de taula. És l'estructura típica empleada en les enquestes d'avaluació docent.

Primer afegirem un camp tipus "Grup", on especificarem el títol de l'encapçalat (opcional) i el nombre de respostes possibles. L'estructura és molt similar a la qual hem vist en els tipus de pregunta d'opció múltiple.

Grup de preguntes

En el panell de preguntes del qüestionari podem veure una previsualització d'aquest tipus de camp.

Vista prèvia del control tipus grup sense subgrups

A continuació, hem d'afegir els subgrups de preguntes que considerem oportuns. Per a açò, arrossegarem el control del tipus subgrup al grup existent, o amb el grup seleccionat en el panell de preguntes del qüestionari, punxarem sobre el control de tipus "subgrup". En aquest cas d'exemple, afegirem un "subgrup radie", ja que únicament permetem una resposta per pregunta.

En afegir el camp de subgrup, solament podrem modificar el nom del mateix i el text a mostrar, ja que les respostes vénen definides en el control de tipus "grup" introduït prèviament. Per tant, les opcions de resposta apareixeran deshabilitades.

Subgrup tipus radie

La vista prèvia quedaria:

Grup amb subgrup tipus radie

Haurem d'afegir tants subgrups de preguntes com vulguem. Podrem reordenar les preguntes, des del panell de preguntes del qüestionari, punxant i arrossegant a la nova posició.

Grup de radis amb diverses preguntes

De la mateixa manera, podem crear agrupacions de camps tipus "check", que permeten la selecció de diverses opcions de resposta.

Exemple amb subgrup de checks

Qüestionaris


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464