Saltar apartados

Fitxers adjunts

Aquest tipus de control permet que l'usuari adjunte un o diversos fitxers a les dades del qüestionari.

En afegir un camp d'aquest tipus, podrem editar el text que apareixerà al costat de l'àrea d'arxius adjunts. Aquest text ha de detallar les dades que considerem oportuns, com per exemple, quins fitxers ha de pujar l'usuari, quants i en quin format. En realitat no s'aplica cap restricció real, és simplement un conjunt d'instruccions perquè l'usuari ens lliure el que necessitem.

Control tipus fitxer

En la vista prèvia podrem comprovar què aspecte té aquest tipus de camp. En punxar en la icona marcada en roig s'obrirà una nova finestra per a gestionar la pujada d'arxius.

Vista prèvia d'un camp per a adjuntar fitxers

Amb el selector d'arxius, podrem explorar el nostre equip (botó "Examinar") per a adjuntar tants fitxers com siga necessari. Els arxius que anem incorporant apareixeran en un llistat, juntament amb la grandària que ocupen. Si volem eliminar un d'ells, simplement hem de punxar en la icona en forma d'aspa (Icona per a eliminar fitxers) situat al costat de cada fitxer.

Selector d'arxius

Per a acabar i adjuntar els arxius al qüestionari, hem de punxar sobre el botó "Inserir tot". En l'àrea d'arxius adjunts, podrem veure els noms dels fitxers que acabem d'afegir.

Vista dels arxius adjuntats

Qüestionaris


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464