Saltar apartados

Etiquetes

Els camps d'aquest tipus permeten la introducció de paraules o grups de paraules, de manera "independent", transformant-se en una espècie d'etiquetes. D'aquesta manera, serà més còmode per a l'usuari del qüestionari el poder esborrar qualsevol d'aqueixes etiquetes, si fóra necessari.

En afegir un camp d'etiquetes, en la pestanya " Propietats " es carregaran totes les seues característiques editables:

Paràmetres del control tipus Etiquetes

És possible limitar el nombre d'etiquetes que l'usuari pot introduir en el quadre de text, afegint un valor en el camp " Nombre màxim de respostes admeses ". Si deixem aquest valor a zero, l'usuari podrà introduir un nombre il·limitat d'etiquetes.

La representació gràfica d'aquest tipus de contol en el formulari és igual a la d'un camp d'entrada de text. No obstant açò, a l'hora d'introduir les dades, permet la creació d'etiquetes, tal com es mostra en la següent imatge.

Vista real del control Etiquetes en un qüestionari

Per a crear una etiqueta, l'usuari ha d'introduir un punt i coma darrere de la paraula que vulga convertir en etiqueta o bé, prémer la tecla INTRO.

Podem eliminar qualsevol etiqueta de colp, punxant sobre la 'x' que l'acompanya. De la mateixa manera, podem buidar el contingut de tot el quadre de text, punxant en el botó en forma de 'x' que ho acompanya.

Els resultats arreplegats a través d'un camp d'Etiquetes, apareixen en la mateixa casella, amb els valors de les diferents etiquetes separats per coma.

Visualització dels resultats arreplegats a través d'un camp Etiquetes

Qüestionaris


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464