Saltar apartados

Botons

Els qüestionaris incorporen per defecte un botó perquè els usuaris puguen enviar les dades de resposta. Aquest botó apareixerà sempre al final del qüestionari, darrere de tots els camps de pregunta que hàgem creat. El text d'aquest botó és "Enviar".

No obstant açò, si volem personalitzar el text del botó, haurem d'afegir un control d'aquest tipus al nostre qüestionari.

En afegir un "Botó", en la pestanya "Propietats" podrem veure els següents camps:

Propietats d'un control tipus

Al previsualizar el qüestionari, podem comprovar que el text del botó ha canviat.

A més del botó que utilizarmos per a enviar les dades del qüestionari (tipus "Enviar") podem afegir altres dos tipus de botons amb altres funcionalitats.

  • Botó tipus "Netejar": permet buidar tots els camps del formulari. És a dir, elimina qualsevol resposta que hàgem introduït. El resultat seria igual a començar el qüestionari en aqueix moment.

  • Botó tipus "Anti-spam": s'utilitzen per a assegurar-nos que l'usuari és humà i no una màquina o robot. L'usuari ha d'introduir una sèrie de caràcters que es mostren en una imatge distorsionada. (Se suposa que una màquina no és capaç de comprendre i introduir la seqüència de forma correcta).

Qüestionaris


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464