Saltar apartados

Importar preguntes

Aquesta utilitat permet la reutilització de preguntes entre els nostres qüestionaris. Està disponible en la pestanya " Afegir control ", tal com es mostra en la següent imatge:

En punxar sobre el botó, apareixerà una finestra amb les carpetes disponibles en la unitat gestora seleccionada, de manera que en seleccionar una podrem veure els qüestionaris assignats a la mateixa.

Quan finalimente seleccionem un qüestionari, es carregaran totes les preguntes que conté. És important saber que aquesta finestra és navegable , és a dir, en tot moment podem tornar arrere per a seleccionar un altre qüestionari o una altra carpeta. Per a açò n'hi ha prou amb punxar sobre el nom del qüestionari seleccionat o el de la carpeta, respectivament.

Per a importar una pregunta existent hem de punxar sobre ella i arrossegar-la al panell " Preguntes del qüestionari ", en la posició en la qual vulguem que aparega. Quan el camp immediatament superior al que estem arrossegant, es mostre en color fosc, podrem soltar i la pregunta quedarà incluída en el qüestionari.

Per a poder importar preguntes, és imprescindible que el nou qüestionari tinga almenys un camp. Posteriorment podrem esborrar-ho si és necessari.

Llibreries

Si ens fixem atentament en la finestra que apareix en punxar a " Importar preguntes ", veurem que hi ha una opció denominada " Llibreries " que no es correspon amb cap de les nostres carpetes.

Importar pregunta des de llibreria

Les llibreries estan pensades per a funcionar com un banc de preguntes d'ús general . El nombre de preguntes disponible s'anirà ampliant a poc a poc, segons vagen sorgint necessitats.

Inicialment existeixen 4 preguntes disponibles:

Preguntes de la llibreria

  • Desplegable que conté tots els estudis de Màster oferits.
  • Desplegable que conté tots els estudis de Grau oferits.
  • Desplegable que conté tots els estudis a extingir .
  • Text de la Llei de Protecció de Dades .

Aquestes preguntes s'importen de la mateixa manera que el comentat més amunt, és a dir, punxant i arrossegant-la al qüestionari.

Una vegada importada la pregunta, aquesta serà totalment editable perquè puguem personalitzar-la segons les nostres necessitats. Per exemple, podríem modificar el valor de cada resposta o eliminar respostes per a quedar-nos amb els graus d'una branca de coneixements en concret, etc.

Exemple d'un desplegable amb els graus, totalment editable

No obstant açò, si es detecta qualsevol error o manca d'informació, us pregaríem que ens comunicárais la incidència a través del correu cv@ua.es

Qüestionaris


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464