Saltar apartados

Gestió de carpetes

Una de les funcionalitats de l'aplicació ens permet la creació i gestió de carpetes, de manera que puguem agrupar els qüestionaris per a tenir-los organitzats.

En la barra d'eines hem de punxar en el botó Gestionar carpetesper a accedir a la pantalla de gestió de carpetes. En la pantalla podem distingir 3 blocs diferenciats. El funcionament bàsic per a realitzar qualsevol operació serà el de punxar i arrossegar d'uns blocs a uns altres.

Pantalla de gestió de carpetes

Creant una nova carpeta

Per a crear una carpeta, centrarem la nostra atenció en el bloc "Nova carpeta". Primer punxarem sobre la icona en forma de llapis, Icona per a habilitar l'edició del nom de la carpeta, per a poder modificar el nom de la carpeta i, per a guardar els canvis, punxarem en la icona Icona per a acceptar els canvis.Creant una carpeta

A continuació, haurem d'arrossegar la carpeta a l'àrea de" Carpetes actuals". Podem situar-la en la posició que vulguem.

Punxar i arrossegar la carpeta d'un àrea a una altra

També podríem haver realitzat el procés al revés, és a dir, primer arrossegar la carpeta i després canviar-li el nom.

Finalment, abans de tancar la finestra haurem de punxar en el botó "Actualitzar".

Botó per a actualitzar els canvis

Reordenant carpetes i qüestionaris

Per a modificar l'ordre en el qual es mostren les carpetes, hem de punxar sobre elles i arrossegar a la posició desitjada. De la mateixa manera, per a canviar un qüestionari d'una carpeta a una altra, podem punxar sobre el qüestionari i arrossegar-ho a la carpeta desitjada. Fixa't en què, els qüestionaris que pertanyen a la carpeta "Sense assignar", es mostren en el panell "Paperera".

Canviar un qüestionari de carpeta

Una altra forma de canviar un qüestionari de carpeta és, seleccionar la carpeta desitjada en el panell de propietats del qüestionari. Perquè els canvis facen efecte hem de guardar el qüestionari.

Canviar un qüestionari de carpeta des del desplegable

Eliminant carpetes

Per a eliminar una carpeta l'arrossegarem des de l'àrea de "Carpetes actuals" a l'àrea de "Paperera". La carpeta es mantindrà en aqueixa zona fins que premem el botó "Actualitzar", de manera que, puguem recuperar-la si hem comès un error.

Àrea de la paperera

En qualsevol cas, els qüestionaris que puga contenir la carpeta no s'eliminaran, sinó que passaran a formar part de la carpeta "Sense assignar".

Qüestionaris


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464