Saltar apartados

Exportar i importar qüestionaris

L'opció d'exportar i importar un qüestionari està pensada per a evitar la pèrdua de dades en cas que es produïsca un problema de connexió a Internet.

ja que l'aplicació de Qüestionaris és una aplicació web (no un programa que instal·lem en el nostre equip), pot ocórrer que, després d'una sessió de treball, en voler guardar les modificacions realitzades, trobem un error de connexió que ens impedisca emmagatzemar els canvis. Els passos a seguir serien exportar les dades del qüestionari i guardar-los, per a poder importar-los quan ens siga possible.

Ambdues opcions estan disponibles en el menú "Qüestionaris > Importar / Exportar > Exportar".

Menú on podem trobar les opcions d'importar i exportar

En utilitzar l'opció per a exportar les dades, apareixerà una finestra que conté les dades del qüestionari selecionado. Les dades apareixen en format text, però codificats de certa manera perquè després es puguen importar correctament.

Dades a exportar

En la part inferior de la finestra, disposem d'un botó per a copiar tot el contingut d'una manera ràpida i còmoda.

Una vegada copiat el text, ho pegarem en un editor com per exemple, el bloc de notes, i guardarem l'arxiu per a recuperar-ho quan ens siga possible realitzar la importació.

El procés complementari, la importació, es realitza d'una manera similar. En accedir a aquesta opció apareixerà una finestra buida, en la qual haurem de pegar el text prèviament guardat i, a continuació, punxar en el botó "Val".

Importar un qüestionari prèviament exportat

Per a finalitzar el procés, hem de punxar en el botó "Guardar" de la barra d'eines.

Guardar les dades importades

En aqueix moment, en el llistat de qüestionaris podrem veure dos qüestionaris amb idèntic nom.

Qüestionari duplicat en la llista de qüestionaris

Després de comprovar que la importació s'ha realitzat correctament, podem esborrar el qüestionari més antic (menys complet) i quedar-nos amb el qual conté totes les modificacions. Si tenim dubtes a l'hora d'eliminar un qüestionari, sempre podem consultar la data de creació per a assegurar-nos que estem esborrant el més antic.

Informació del qüestionari

Qüestionaris


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464