Saltar apartados

Qüestionaris signats

Una característica addicional de Qüestionaris és la possibilitat de crear formularis que incloguen les credencials de l'usuari que ha respost. En aquest cas, les enquestes o qüestionaris no serien anònims.

Aquesta funcionalitat està lligada a la de " identificació UA ", de manera que per a activar-la hem de tenir marcades les dues característiques addicionals del qüestionari.

Habilitar les opcions de qüestionari signat

Automàticament, es crearà un nou camp identificatiu en el formulari, invisible per a l'usuari. Aquest camp guardarà l'email corporatiu que identifica a l'usuari. No hem de preocupar-nos per ell. Si desactivem l'opció de signat, desapareixerà.

Camp que s'afig al formulari, invisible per a l'usuari

En activar l'opció de signat, apareixeran una sèrie d'opcions configurables en l'àrea central de l'aplicació, sota l'àrea d'estat.

Opcions configurables

  • Vegades que es pot contestar : permet que l'usuari puga respondre diverses vegades al qüestionari. Si deixem el valor per defecte, que és zero, permetrem que l'usuari ho responga un nombre il·limitat de vegades. Si un usuari intenta respondre el qüestionari més vegades de les permeses apareixerà un missatge indicant-li-ho. (Els textos dels missatges són configurables ).

   Missatge de límit d'intents excedit
  • El qüestionari es podrà recuperar : aquest paràmetre permet que l'usuari recupere les dades d'un intent anterior. Pot ser d'utilitat per exemple, en casos en els quals el qüestionari siga molt llarg, i es done l'oportunitat a l'usuari d'anar responent en diferents moments. Hem de tenir en compte que, les "vegades que es pot contestar" limiten el nombre de vegades que un qüestionari es pot recuperar. Al seu torn, és important que notem que, si el formulari té camps marcats com a obligatoris, no es podrà enviar fins que l'usuari emplene aquests camps

   Cada vegada que l'usuari accedeix al formulari i ho envia, s'emmagatzema un intent diferent, independentment que l'usuari en accedir recupere la informació de l'intent anterior. A l'hora d'analitzar les dades dels usuaris, haurem de quedar-nos amb l'última entrada d'un usuari, que serà la que té la informació més completa (podem detectar-la mitjançant el camp data o el nombre d'identificació del formulari).

   Exemple de dades extretes quan la recuperació està activada. • Adreces de CV: és una URL alternativa al qüestionari, creada per a integrar-ho en Campus Virtual agafant directament les credencials de l'usuari logueado. D'aquesta manera, l'usuari no hauria d'identificar-se de nou per a accedir a les preguntes del qüestionari (tal com passava en "Identificació UA").

  Si un usuari està logueado en Campus Virtual i accedeix a aquesta URL, automàticament queda identificat.

  Podem afegir aquest enllaç al qüestionari en qualsevol eina de Campus Virtual que ens ho permeta. Per exemple, podem afegir-ho en el text d'un anunci perquè els nostres alumnes realitzen el qüestionari.

  Exemple: anunci en CV


Qüestionaris


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464