Saltar apartados

Blocs de preguntes a repetir

Aquesta funcionalitat està pensada per a dotar de certa flexibilitat a un qüestionari, permetent la repetició de blocs de dades per part de l'usuari.

En ocasions, existeixen conjunts de dades que, depenent de cada usuari, han d'enviar-se diverses vegades. Per exemple, pensem en una convocatòria en la qual han d'inscriure's grups de professors i per a cada professor hem d'obtenir dades com el seu nom, cognoms, e-mail i DNI. Uns grups, podrien estar formats per 4 membres i uns altres, per exemple, per 10. ¿Què fem? ¿Creguem camps per a 10 professors i si sobren que es queden en blanc? Però en aqueix cas... ¿què ocorreria si vol inscriure's un grup amb 11 membres? La solució òptima seria utilitzar un bloc de" Preguntes a repetir".

Per a afegir un d'aquests blocs al qüestionari, hem d'accedir a la fitxa "Afegir control" i seleccionar el bloc "Preg a repetir" que es troba en la part inferior.

Crear un bloc de preguntes a repetir

 

Aquest tipus de control té incialmente el següent aspecte:

Bloc de pestanyes variable

Com es pot veure en la imatge, el bloc està dividit en dues parts, una d'inici i una altra que marca la fi del bloc. Segons aquesta estructura, hem d'afegir els camps susceptibles de repetició entre el bloc d'inici i el de finalització, tal com es mostra en la següent imatge.

Vista prèvia del bloc de preguntes a repetir amb contingut

 

L'usuari, en accedir al formulari veurà una única pestanya, de manera que, quan punxe en la pestanya amb el símbol "més" aniran apareixent pestanyes idèntiques.

Vista del bloc per l'usuari

 

Si volem crear preguntes depenents en un d'aquests blocs, haurem de fer-ho sempre entre camps incluídos en el bloc de repetició.

Qüestionaris


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464