Com canviar l'idioma del navegador

Tutorial explicatiu dels passos a seguir per a configurar l'idioma del navegador. La configuració de l'idioma en el navegador permet accedir als continguts de la Universitat d'Alacant en la seua llengua de forma automàtica. Existeix un tutorial per al navegador Mozilla Firefox i un altre per a Internet Explorer:

Finalment, l'apartat "Navega en català", explica de forma més detallada les pautes a seguir per a configurar els navegadors en català, a més d'oferir altres múltiples opcions relacionades amb la llengua catalana en la web. Accedir a "Navega en català".