Resolució definitiva de la incidència del 20 de gener

Dissabte 23 de matí, els tècnics del Servei d’Informàtica han canviat el mòdul de memòria danyat en la incidència del dia 20 en Moodle. Des del dimecres, la càrrega de treball en la base de dades s’havia redistribuït a l’espera del canvi de la peça. Amb la substitució de la peça avariada es recupera el rendiment habitual del clúster.

La incidència de dimecres va afectar 13 exàmens notificats en el formulari d’avaluació per a la C2 i un simulacre no notificat. El Servei d’Informàtica va telefonar al professorat implicat i es va poder comprovar que 7 d’aquests exàmens van poder acabar-se correctament. De la resta, 2 exàmens van optar per un pla B que tenien previst en altres plataformes, 3 han ajornat la prova per a un altre dia i 1 revisarà les dades de lliurament. 

Per a minimitzar futures incidències d’aquest estil, hi ha planificada una compra de memòria per al clúster de la base de dades i s’estan analitzant ja possibilitats de millora en la configuració de Moodle.  

El Servei d’Informàtica agraeix al professorat afectat la predisposició per a posar en marxa els plans alternatius d’avaluació o la reprogramació de les proves. Així mateix, cal recordar que els simulacres convé reservar-los per als caps de setmana per a no interferir en la resta de proves programades oficialment.