Saltar apartados

Qüestionaris. Millores Març 2008

Millores Març 2008

Benvolguts companys.

Fa dos anys llancem a manera de prova FORMULARIS, aplicació que tots vosaltres habeis estat usant en major o menor mesura.

Durant l'any passat hem estat arreplegant els vostres suggeriments. Gràcies a elles hem estat fent bastants i quantioses millores.

Encara que encara ens queden alguns canvis per fer, hem arreplegat totes les opcions en el nou manual que us podeis descarregar en http://cv1.cpd.ua.es/cuestionario/manual/manual_cuestionario.pdf.

Podem resumir aquestes millores en:

  • Ampliació de tipus de camps. Ara  es poden arreplegar respostes en format text amb diferents grandàries,  es poden arreplegar dades monetàries,  i existeix un camp Si No que en cas de ser Sí envia el text de la pregunta.
  • Ampliació de les funcionalitats en el text d'agraïment. Ara es pot posar un botó d'imprimir i/o de generar PDF.
  • Apareix la figura de l'administrador. Pot administrar diverses aplicacions i pot esborrar les respostes ja donades.
  • Actualització del tipus calendari. Més potent i més versatil.

Aprofite l'ocasió per a dir-vos que existeix una versió més senzilla en el Campus Virtual, disponible de moment perquè els profersores i les Secretàries de Centres puguen enquestar als seus alumnes. La principal diferència és que per a poder emplenar aquesta enquesta és necessari identificar-se, amb el que podem controlar qui respon i impedir que es conteste més d'una vegada.

També volia compartir amb vosaltres uns indicatius de l'ús que li estem donant en forma de gràfiques (punxar sobre la imatge per a augmentar):

Qüestionaris proposats vs qüestionaris resposts:

2007:  2008
gráfica cuestionarios 2007 gráfica cuestionarios 2008


Accessos a la pàgina on l'enquestat pot llegir el qüestionari:


Finalment agrair la vostra ajuda en forma de suggeriments i animar-vos a seguir en aqueixa espiral de suggeriment - millora.

Atentament: Equipe Web.

Servei d'Informàtica


Centre de Processament de Dades
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel. 96 590 3400 - Fax 96 590 3464